Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Aripioare caramel

Aripioare caramel

24 aripioare de pui 2 portocale
1 capatana de usturoi bere blonda
4-6 linguri cu miere sare
2-4 linguri cu otet balsamic ulei
ardei iute

Pasul 1

  • Pentru un gust si mai bun, parleste putin la flacara aripioarele.
  • Da-le prin jet de apa rece si pune-le intr-un castron de ceramica sau inox.

Pasul 2

  • Separat, freaca mierea cu otetul balsamic si subtiaza cu putina bere blonda.
  • Rastoarna peste aripioare.

Pasul 3

  • Curata capatana de usturoi si zdrobeste sau preseaza fiecare catel.
  • Pune-i peste amestecul din castron.

Pasul 4

  • Completeaza cu bere si sucul de portocale pana acopera bucatile de pui.
  • Adauga 1-2 ardei iuti taiati.
  • Lasa marinata la rece pana a doua zi.

Pasul 5

  • Incinge 3-4 linguri cu ulei intr-o tigaie mai adanca si prajeste aripile, cu tot cu marinata,pana scade bine preparatul.


Lasă un răspuns

Sus