Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Barcute cu varza

Barcute cu varza

Pentru aluat

Pentru umplutura

650 g faina 1½ varza alba dulce
400 g iaurt 100 ml ulei
200 ml ulei 80 g ceapa
1 lingurita cu varf de bicarbonat 1 ou
¼ lingurita cu sare piper, sare
½ lingurita cu chimen marar, mac, susan
  • Pasul 1: Amesteca bine intr-un castron iaurtul cu uleiul, sarea, chimenul macinat.
  • Pasul 2: Adaugă faina si bicarbonatul, framanta cu mana pana se incorporeaza faina. Strange intr-o bila aluatul si lasa-l sa se odihneasca.
    .
    Pasul 3: Intre timp, taie fideluta varza, freac-o cu un strop cu sare. Caleste ceapa in ulei si adauga varza frecata şi piperul.
  • Pasul 4: Amesteca bine si lasa să fiarba acoperit, la foc mic. Pune mararul tocat si putin piper. Lasa sa se raceasca.
  • Pasul 5: Intinde doua foi, taie-le in dreptunghiuri, adauga din compozitia de varza si strange in forma de barcuta.

Cresteaza pe mijloc, unge cu ou batut, presara mac si susan si da la cuptor.


Lasă un răspuns

Sus