Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Barcute cu varza

Barcute cu varza

Pentru aluat

Pentru umplutura

650 g faina 1½ varza alba dulce
400 g iaurt 100 ml ulei
200 ml ulei 80 g ceapa
1 lingurita cu varf de bicarbonat 1 ou
¼ lingurita cu sare piper, sare
½ lingurita cu chimen marar, mac, susan
  • Pasul 1: Amesteca bine intr-un castron iaurtul cu uleiul, sarea, chimenul macinat.
  • Pasul 2: Adaugă faina si bicarbonatul, framanta cu mana pana se incorporeaza faina. Strange intr-o bila aluatul si lasa-l sa se odihneasca.
    .
    Pasul 3: Intre timp, taie fideluta varza, freac-o cu un strop cu sare. Caleste ceapa in ulei si adauga varza frecata şi piperul.
  • Pasul 4: Amesteca bine si lasa să fiarba acoperit, la foc mic. Pune mararul tocat si putin piper. Lasa sa se raceasca.
  • Pasul 5: Intinde doua foi, taie-le in dreptunghiuri, adauga din compozitia de varza si strange in forma de barcuta.

Cresteaza pe mijloc, unge cu ou batut, presara mac si susan si da la cuptor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus
\n