Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Biscuiti cu nuca si cacao

Biscuiti cu nuca si cacao

Dificultate: usor | Timp de preparare: 45 minute | Numar de portii: 5 portii

Ingrediente:

  • 200g faina
  • 200g margarina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1-2 linguri apa
  • 1 lingura ulei
  • 1 praf de copt
  • 100g zahar praf
  • 50g fulgi de ciocolata
  • 50g cacao
  • 200g nuca macinata

Mod de preparare:

Pasul 1. Amesteci faina cu praful de copt, sarea, zaharul, cacaoa, fulgii de ciocolata si nuca macinata. Adaugi margarina, apa si zeama de lamaie.

Pasul 2. Dupa ce ai framantat bine toate ingredientele, adaugi uleiul. Aluatul obtinut il pui la rece o jumatate de ora.

Pasul 3. Dupa ce ai scos aluatul de la frigider, il intinzi si-l tai in diferite forme, dupa bunul plac. Cu o furculita ii intepi de cateva ori.

Pasul 4. Pui biscuitii pe o tava unsa cu ulei si faina, ii pui la cuptor 20 de minute (daca-ti plac mai crocanti, ii poti lasa mai mult). La final, poti sa-i presari cu zahar pudra.

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus