Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Biscuiti sah

Biscuiti sah

Ingrediente:

  • 300 g unt rece
  • 150 g zahar pudra
  • 400 g faina
  • 40 g cacao
  • vanilie
  • sare

Mod de preparare:

PASUL 1 Framanta un aluat din ingrediente (mai putin cacaua). Opreste o bucata pentru „impachetat” si imparte restul in doua. Intr-una adauga cacaua. Da la rece 15 minute, intinde doua foi: umezeste-o cu apa pe prima, iar pe-a doua suprapune-o. Taie-le ce ai obtinut in fasii lungi de 2 cm.

PASUL 2 Umezeste cu apa deasupra si suprapune din nou. Da la rece 15-20 de minute. Intre timp, scoate din frigider bucata de aluat oprita si intinde-o intr-o foaie subtire.

PASUL 3 Asaza pe ea blocul de fasii si impacheteaza-l. Da la rece 30 de minute. Taie in felii de 1 cm si coace-le 12 minute intr-o tava tapetata cu hartie. Lasa biscuitii cinci minute in tava cat sa se intareasca, apoi scoate-i pe un platou.

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus