Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Bors de pui cu ciuperci

Bors de pui cu ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g aripioare de pui (sau spate)
  • 2 morcovi
  • 2 cuburi Knorr gaina cu leustean
  • 300 g ciuperci tocate
  • 2 fire de telina Apio (sau o telina mica)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 pahar cu vin
  • 1 legatura cu patrunjel verde
  • 1 lingurita cu leustean uscat
  • ulei, sare

PASUL 1

  • Taie telina si morcovul rondele groase si pune-le la inabusit in apa cu ulei, impreuna cu doua cuburi Knorr gaina cu leustean.
  • Lasa sa fiarba 10 minute pe foc.

PASUL 2

  • Separat, in alt vas, pune la calit carnea. Cand si-a schimbat culoarea, adauga ceapa si ciupercile.
  • Lasa sa se inmoaie ceapa, amestecand cand si cand.
  • Stinge apoi cu vin.

PASUL 3

  • Cand morcovul e moale, adauga apa, 2,5 l, si carnea amestecata cu ceapa.
  • Mai lasa 15 minute pe foc.
  • Stinge si adauga verdeata tocata.


Lasă un răspuns

Sus