Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Briose bicolore

Briose bicolore

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cu cacao
  • sare
  • coaja si sucul de la o lamaie

Pasul 1: Bate ouale cu zaharul pana ce acesta din urma de topeste.

Pasul 2: Adauga uleiul putin cate putin, iaurtul, apoi sucul si coaja de lamaie, faina cernuta si praful de copt, sarea.

Pasul 3: imparte compozitia in doua parti si intr-una din ele adauga cacaua, cernuta si amestecata foarte bine.

Pasul 4: Unge cu unt formele de briose si toarna simultan din cele doua compozitii. Da la cuptorul incins, la foc mediu.

Pasul 5: Cand sunt gata, lasa formele zece minute sa se racoreasca, apoi scoate briosele.


Lasă un răspuns

Sus