Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Brioşe cu ciocolată

Brioşe cu ciocolată


Indulceşte-ţi prietenele cu aceste brioşe cu ciocolata pufoase şi delicioase. 

Ingrediente

  • 150 g ciocolată neagră
  • 100 g ciocolată albă
  • 4 ouă
  • 120 g zahăr
  • 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 100 g unt
  • 100 g făină
  • 1 linguriţă cu praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare

PASUL 1: Topeşte ciocolata şi untul la bain marie. Ai mare grijă să nu fiarbă!
 
PASUL 2: Separat, mixează ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat. Presară uşor făina proaspăt cernută şi amestecată cu praful de copt şi un vârf de cuţit de sare.
 
PASUL 3: La final, încorporează amestecul de ciocolată şi unt răcorit puţin. Repartizează compoziţia în formele de brioşe unse şi tapetată cu hârtiuţe speciale. Umple formele doar până la jumătate pentru a lăsa loc brioşelor să crească.
 
PASUL 4: Lasă-le la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30 de minute. După ce s-au răcorit decorează-le cu ciocolată albă topită şi bombonele.
 

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus