Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Briose cu legume

Briose cu legume

  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 70 g branza de vaci
  • 70 g cascaval ras
  • 75 g iaurt
  • 1 ardei gras mare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 dovlecel
  • 30 ml lapte
  • 1 lingurita cu praf de copt
  • 2 linguri cu unt
  • faina pentru tapetat
  • sare
  • ulei

Pasul 1: Bate bine oul, adauga laptele, doua linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul ras.

Pasul 2: Amesteca faina cu praful de copt si cu o jumatate de lingurita cu sare. Adauga aceasta compozitie peste cea preparata mai sus. Amesteca usor, la viteza minima a mixerului.

Pasul 3: Adauga ardeiul, ceapa si dovlecelul taiati cubulete.

Pasul 4: Unge formele de briose cu unt si tapeteaza-le cu faina. Umple formele cu acest amestec pana la jumatate, pentru a le lasa loc sa creasca, si baga-le la cuptorul incins.

 


Lasă un răspuns

Sus