Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Broccoli in aspic

Broccoli in aspic

PORTII 8
TIMP DE PREPARARE 20 minute
TIMP DE RACIRE 3 ore

Ingrediente:

  • 2 legaturi de broccoli
  • 500 g ciuperci
  • 2 plicuri cu gelatina alba
  • piper
  • dafin
  • coriandru
  • sare

Pasul 1 Opareste legumele timp de cinci minute intr-un litru de apa clocotita, in care ai pus un varf de cutit de sare, piper boabe, trei boabe de ienibahar, trei foi de dafin.

Pasul 2 Ia oala de pe foc, scoate legumele, scurge-le si impartele egal in 8-10 boluri mici.

Pasul 3 In zeama care a ramas, adauga praful de gelatina si amesteca 2-3 minute, pana se dizolva complet.

Pasul 4 Toarna zeama calda peste legume cat sa le acopere.

Pasul 5 Lasa la rece pana se intareste, apoi da la frigider.

Pasul 6 Serveste cu inele de ceapa rosie si sos de hrean.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus