Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Brownie cu caise

Brownie cu caise

Profita din plin de caise şi pregăteşte această prăjitură cu un gust divin! Să facem brownie cu caise!

Ingrediente

  • 500 g caise
  • 200 g făină
  • 200 g zahăr
  • 150 g unt
  • 4 ouă
  • 8 linguri cu cacao 
  • 4 linguri cu ciocolata rasă
  • 280 g iaurt simplu
  • 3 linguri cu zahăr brun
  • 1 pliculeţ cu praf de copt
  • sare
Încearcă o reţetă inedită Ştrudel cu caise şi marţipan

 

Mod de preparare

PASUL 1: Freacă energic untul cu zahărul. Încorporează gălbenuşurile unul câte unul, după care presară deasupra făina amestecată cu praful de copt, cacaua şi puţină sare.
 
PASUL 2: Adaugă iaurtul şi ciocolata rasă, după care încorporează albuşurile bătute spumă. 
 
PASUL 3: Unge o tavă cu unt şi tapeteaz-o bine cu zahăr brun. Aşază din loc în loc jumătăţi de caise (cu tăietura în jos). Toarnă deasupra aluatul şi coace la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.
 

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus