Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Budinca din paine

Budinca din paine

Ingrediente: 2 paini, 3 portocale, 3 oua, 100 g branza (de vaci, telemea, ce ai prin casa), 50 g stafide, 1 plic cu zahar vanilat, 10 linguri cu zahar, esenta de rom.

  • Pasul 1: Stoarce portocalele, adauga in suc putin rom, 5 linguri cu zahar, zaharul vanilat, o cana cu apa si pune putin pe foc, cat sa se topeasca zaharul.
  • Pasul 2: Taie painea in felii groase si inmoaie-le in siropul deja preparat. Unge cu ulei o tava de cozonac, tapeteaz-o cu faina si asaza feliile in picioare.
  • Pasul 3: Rade branza si amestec-o cu 4 linguri cu zahar, ouale batute si stafidele si toarna totul printre feliile de paine.

Presara restul zaharului pe deasupra si da la cuptor 20 de minute la foc mediu.


Lasă un răspuns

Sus