Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cartof umplut cu fasole

Cartof umplut cu fasole

Ingrediente:

  • 4 cartofi mai maricei
  • 1 cana cu fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 cescuta cu suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

Pasul 1: Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga ardeiul gras si dovlecelul taiate cubulete.
Lasa-le sa se inabuse putin, adauga fasolea, sare si piper si sucul de rosii si mai lasa putin pe foc.

Pasul 2: Spala bine cartofii cu un burete, apoi sterge-i cu un servet. Presara un praf de sare si inteapa-i din loc in loc cu furculita.
Asaza-i intr-o tava si lasa-i la cuptor pâna se patrund bine (aproximativ o ora).

Pasul 3: Intoarce-i pe toate partile, sa-i cuprinda bine caldura.

Pasul 4: Lasa-i sa se raceasca putin, cresteaza-i apoi pe jumatate si scoate cu grija o parte din miezul copt. Umple cu amestecul de fasole.

  • SURSA: Reteta oferita de Laura Trinca, Cluj


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus