Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Chiftele umplute

Chiftele umplute

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 10 oua
  • 2 cepe
  • 1 cartof fiert
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita cu ghimbir
  • 1 lingura cu apa minerala
  • ulei
  • sare, piper

Pasul 1: Fierbe tare opt oua (cu o lingura cu sare, sa nu crape coaja). După ce au fiert, toarna peste ele apa rece.

Pasul 2: Separat, amesteca intr-un castron carnea de vita cu restul de oua. Adauga ceapa tocata fin, ghimbirul si cartoful fiert si trecut printr-o sita. Presara un praf de sare si piper si o lingura cu apa minerala.

Pasul 3: Cu aceasta compozitie, imbraca fiecare ou, formand chiftele mai maricele.

Pasul 4: Da-le prin faina si rumeneste-le in baie de ulei. Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le cu sos de iaurt.


Lasă un răspuns

Sus