Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Chiftelute de legume

Chiftelute de legume

  • ½ cana cu orez
  • 1 cartof
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 1-2 morcovi
  • 1 telina mica
  • cateva foi de varza cruda
  • 2-3 ciuperci proaspete
  • 100 g branza telemea
  • usturoi
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina

Pasul 1: Fierbe orezul in apa cu un praf de sare pana acesta se desface, devine cleios.

Pasul 2: Toaca marunt ceapa si celelalte legume si caleste-le in putin ulei. Piseaza bine usturoiul.

Pasul 3: Amesteca bine toate ingredientele, adauga verdeata tocata, sare si piper, iar la final, telemeaua data pe razatoare.

Pasul 4: Formeaza chiftelute potrivite ca marime, da-le prin faina si prajeste-le in ulei incins. Scoate-le pe hartie absorbanta.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus