Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Chiftelute de miel cu crema de branza

Chiftelute de miel cu crema de branza

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 2 cepe, 100 g pesmet din graham
  • 1 lingurita cu chimen
  • scortisoara, sare, piper.

Pentru crema de branza:

  • 200 g branza de vaci degresata
  • 1 fir de ceapa verde, 2 fire de marar, 50 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Curata carnea de miel de pielite si grasime, apoi trece-o prin masina de tocat. Adauga in carnea tocata ceapa, pesmetul, chimenul pisat, un praf de scortisoara, sare si piper. Din aceasta compozitie, formeaza cu mainile umede chiftelute. Acopera-le cu un servet si lasa-le la rece o ora. Intre timp, amesteca branza de vaci cu ceapa verde taiata rondele si mararul tocat. Dupa ce au stat la rece, prajeste chiftelutele pe ambele parti intr-o tigaie din teflon cu putin ulei. In lipsa tigaii de teflon, asaza-le intr-o tava si rumeneste-le in cuptorul incalzit in prealabil.


Sus