Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Chiftelute de pui

Chiftelute de pui

PENTRU CHIFTELUTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 2 oua
  • 2 felii mari de paine
  • marar, patrunjel
  • sare, piper

PENTRU SOS

  • 4 linguri cu maioneza
  • 1 lingura cu mustar
  • 1 lingura cu miere

Pasul 1: Da prin masina de tocat pieptul de pui, ceapa, ardeiul iute curatat de nervuri si painea (nu e necesara inmuierea ei).

Pasul 2: Adauga in compozitie ouale, usturoiul pisat foarte bine, verdeata tocata, sare si piper.

Pasul 3: Formeaza bilute din compozitia de carne si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Da la cuptorul incins in prealabil pentru 40- 50 de minute.

Pasul 4: Pentru sos, amesteca intai mierea cu mustarul, apoi adauga maioneza. Se potriveste perfect si cu carnea la gratar sau poate fi chiar dressing pentru salate.


Lasă un răspuns

Sus