Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Chiftelute de pui

Chiftelute de pui

PENTRU CHIFTELUTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 2 oua
  • 2 felii mari de paine
  • marar, patrunjel
  • sare, piper

PENTRU SOS

  • 4 linguri cu maioneza
  • 1 lingura cu mustar
  • 1 lingura cu miere

Pasul 1: Da prin masina de tocat pieptul de pui, ceapa, ardeiul iute curatat de nervuri si painea (nu e necesara inmuierea ei).

Pasul 2: Adauga in compozitie ouale, usturoiul pisat foarte bine, verdeata tocata, sare si piper.

Pasul 3: Formeaza bilute din compozitia de carne si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Da la cuptorul incins in prealabil pentru 40- 50 de minute.

Pasul 4: Pentru sos, amesteca intai mierea cu mustarul, apoi adauga maioneza. Se potriveste perfect si cu carnea la gratar sau poate fi chiar dressing pentru salate.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus