Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Ciuperci pe pat de mamaliga

Ciuperci pe pat de mamaliga

Ingrediente:

  • 1 cutie cu ciuperci
  • malai pentru mamaliga
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura cu marar
  • 2-3 linguri cu margarina
  • sare, piper

Pasul 1: Scurge bine ciupercile si caleste-le in puţin ulei.
Cand sunt gata, adauga ceapa taiata mai mare si lasa pe foc pana devine sticloasa.

Pasul 2: Condimenteaza cu sare si piper si aromatizeaza cu verdeata tocata fin. Lasa pe foc cat sa dea in cateva clocote.

Pasul 3: Separat, pregateste mamaliga potrivit de moale, din apa clocotita cu sare si malai.

Pasul 4: Unge o forma de cozonac cu margarina. Pune un strat de mamaliga, apoi amestecul de ciuperci si acopera totul cu restul de mamaliga.

Pasul 5: Niveleaza usor si lasa la cuptor 30 de minute. Lasa sa se racoreasca putin si sa se intareasca malaiul, dupa care rastoarna usor.


Lasă un răspuns

Sus