Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Corabioare

Corabioare

Ingrediente:

  • 2 lamai
  • 1 peste afumat
  • 200 g crema de branza
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • 2 linguri cu unt
  • 50 g nuca
  • 100 g smantana
  • nucsoara
  • suc de lamaie

Pasul 1: Curata pestele afumat de pielita si oase. Marunteste-l cu o furculita. Bate crema de branza cu untul pana obtii o compozitie cremoasa.

Pasul 2: Intr-un castronel din ceramica (nu de plastic),amesteca pestele si crema de branza cu unt, ceapa verde tocata foarte marunt si nuca.

Pasul 3: Adauga in compozitie smantana si un pic de suc de lamaie (dupa gust), cat sa obtii o crema spumoasa, numai buna de umplut jumatatile de lamaie scobite in prealabil.

Pasul 4: Pudreaza corabioarele cu praf de nucsoara si serveste-le imediat, alaturi de un pahar cu vin alb.


Lasă un răspuns

Sus