Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cornete din omlete

Cornete din omlete

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 legaturi de marar
  • 1 ceapa
  • 200 g branza telemea
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei
  • sare, piper
  • prosciuto sau costita
    pentru decor

Mod de preparare

PASUL 1: Bate bine ouale, adauga un praf de sare si smantana. Poti adauga si o lingurita cu cascaval ras, daca-ti place mai consistenta.

PASUL 2: Toaca mararul fin si amesteca-l in omleta. Bate bine, cu telul, sa fii sigura ca se umfla. Unge o tigaie pentru clatite cu putin ulei si toarna cate un polonic din amestecul de ou.

PASUL 3: Acopera cu capac. Lasa 2-3 minute, rastoarna in farfurie, apoi repeta operatiunea. Ar trebui sa-ti iasa patru omlete.

PASUL 4: Taie omletele in doua, pune umplutura din branza frecata cu ardei to-cat marunt, piper macinat si o lingura cu ulei. Ruleaza cornete

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus