Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cos aromat

Cos aromat

Ingrediente:

500 g carne tocata amestec vita cu porc ½ lingurita cu piper negru macinat
700 g aluat foitaj sare dupa gust
1 ceapa potrivita 1 ou
1 lingurita cu chimen pisat 1 praf de boia iute
1 lingurita rasa scortisoara pisata unt pentru uns forma

Pasul 1: Pui la calit intr-o lingura cu ulei carnea si ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat, adauga chimenul, scortisoara, piperul.

Pasul 2: Cand compozitia s-a racorit, sarezi dupa gust. Ungi forma (una mai inalta) cu unt, apoi intinzi aluatul cat sa formeze un cosulet. Pui compozitia.

Pasul 3: Ungi marginile cu ou batut cu boia, formezi decorul (decupezi inimioare cu forma, le crestezi putin, apoi le asezi peste carne) si dai la cuptorul incins pentru 20 de minute.


Lasă un răspuns

Sus