Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cotlet a la Lancelot

Cotlet a la Lancelot

Ingrediente:

  • 4 cotlete
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 rosii
  • 2 cracute cu coacaze rosii
  • 2 linguri cu mustar
  • 2 linguri cu otet balsamic
  • 1 broccoli
  • 1 lingura cu miere
  • rozmarin verde
  • ulei, sare

Pasul 1: Pune la fiert in apa cu sare, cand clocoteste, broccoli, morcovii si rosiile intregi. Lasa-le sa fiarba 5 minute, scoate broccoli si rosiile si lasa sa fiarba doar morcovul, pana devine moale.

Pasul 2: Pune putin ulei pe gratarul tip tigaie si frige cotletele pe ambele parti, scoate carnea pe o farfurie si pastreaza zeama formata.

Pasul 3: Amesteca mustarul cu otetul balsamic, mierea, cateva boabe de coacaze, adauga zeama de la carne, pune totul pe foc si lasa sa prinda consistenta, amestecand rapid.

Pasul 4: Taie morcovii in sferturi, apoi in doua. Taie in bucati si ceapa verde, la aceeasi lungime cu morcovii, si leaga buchetelele cu o foaie de ceapa verde.

Pasul 5: Serveste cotletele legate cu o crenguta de rozmarin si una de coacaze, asezate pe pat de sos si cu legume fierte


Lasă un răspuns

Sus