Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cotlet cu sos de coacaze

Cotlet cu sos de coacaze

Ingrediente:

  • 6 cotlete de porc
  • 1 lamaie
  • 5 linguri cu mustar
  • 5 linguri cu vin alb sec
  • 3 linguri cu dulceata de coacaze
  • 2 linguri cu miere (de preferat, de tei)
  • 3 linguri cu sos de soia
  • 4 linguri cu ulei
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Pasul 1: Pune intr-o tava pentru copt cotletele stropite cu putin ulei si condimentate.

Pasul 2: Amesteca mustarul, vinul, mierea, dulceata, sosul de soia si doua linguri cu ulei si fierbe totul la foc mic timp de cinci minute.

Pasul 3: Peste fiecare cotlet, pune o lingurita cu sos si lasa-le sa se rumeneasca.

Pasul 4: Serveste cotletele cu mult sos cald, felii de lamaie si patrunjel tocat. Garniturile cele mai potrivite sunt cele de orez chinezesc, cartofi fierti sau legume fierte.


Lasă un răspuns

Sus