Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cotlet cu sos de coacaze

Cotlet cu sos de coacaze

Ingrediente:

  • 6 cotlete de porc
  • 1 lamaie
  • 5 linguri cu mustar
  • 5 linguri cu vin alb sec
  • 3 linguri cu dulceata de coacaze
  • 2 linguri cu miere (de preferat, de tei)
  • 3 linguri cu sos de soia
  • 4 linguri cu ulei
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Pasul 1: Pune intr-o tava pentru copt cotletele stropite cu putin ulei si condimentate.

Pasul 2: Amesteca mustarul, vinul, mierea, dulceata, sosul de soia si doua linguri cu ulei si fierbe totul la foc mic timp de cinci minute.

Pasul 3: Peste fiecare cotlet, pune o lingurita cu sos si lasa-le sa se rumeneasca.

Pasul 4: Serveste cotletele cu mult sos cald, felii de lamaie si patrunjel tocat. Garniturile cele mai potrivite sunt cele de orez chinezesc, cartofi fierti sau legume fierte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus