Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cotlet de miel

Cotlet de miel

Ingrediente:

  • 2 fire de cimbru si de rozmarin
  • 8 catei de usturoi
  • 8 boabe de ienupar, 8 masline
  • o lingura cu coaja de lamaie, o lingurita cu boia
  • 4 linguri cu ulei, sare, piper
  • 700 g de cartofi mici
  • 12 cotlete

Mod de preparare:

Verdeata se curata si se amesteca bine cu usturoiul taiat, ienuparul zdrobit, cu maslinele, coaja de lamaie, boiaua, doua linguri cu apa si doua linguri cu ulei. Carnea se pune la marinat 8 ore. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun intr-o tava la cuptor 50 de minute. Se stropesc cu putin sos din marinata. Se prajeste carnea pe fiecare parte in cele 2 linguri cu ulei ramase. Se adauga sosul, cartofii si se condimenteaza.


Lasă un răspuns

Sus