Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cotlet in stil indian

Cotlet in stil indian

4 cotlete dezosate 250 g spanac congelat
2 linguri cu mustar 50 g unt
250 ml bere blonda 3 linguri cu smantana
2 cepe albe 3 catei de usturoi
1 ceapa rosie piper rosu boabe
1 legatura de ceapa verde rozmarin, sare

PASUL 1 Pune cotletele la fezandat in bere pentru 10 minute. intre timp, curata ceapa si tai-o solzisori. Scoate cotletele din bere, sareaza-le, unge-le cu mustar.

PASUL 2 Adauga cateva fire de ceapa verde, boabe de piper si frunze de rozmarin. Da-le la cuptor, pe hartie de copt, 15-20 de minute, intorcandu-le la 10 minute.

PASUL 3 Pune spanacul la calit. Amesteca-l cu smantana, putin unt si usturoiul pisat. Potriveste de sare si pune-l intr-un castron.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus