Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cotlete de miel in sos de mustar

Cotlete de miel in sos de mustar

Ingrediente:

  • 4 cotlete de miel cu os
  • 3 linguri cu mustar Dijon
  • 100 g crutoane
  • 6-7 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • cimbru
  • oregano uscat
  • rozmarin verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

PASUL 1 Pune crutoanele in masina de cafea (ori in blender) si faramiteaza-le, iar usturoiul piseaza-l.

PASUL 2 Unge cotletele de miel pe o parte cu mustar, iar pe cealalta, cu usturoiul pisat. Partea unsa cu mustar asaz-o peste firimiturile de crutoane, iar partea cu usturoi condimenteaz-o cu rozmarin proaspat.

PASUL 3 Pune cotletele astfel pregatite in tava, intr-o punga de hartie (unsa cu ulei), in cuptorul preincalzit, pentru 50-60 de minute.

PASUL 4 Serveste-le calde, alaturi de mix de legume, orez sau fasole verde.

  • Numar de portii: 4 portii
  • Timp de preparare: 70 minute
  • Dificultate: simpla

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns