Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Crap umplut

Crap umplut

Ingrediente:

1 crap mare, 1 mana de orez, 200 g ciuperci din conserva sau proaspete, 3 cepe, 1 morcov, 1 pahar cu suc de rosii, 1 pahar cu apa, 1 pahar cu ulei de masline, 1 cana cu vin alb, cativa catei de usturoi, 2 rosii, 2 foi de dafin, patrunjel,
sare, piper

Pasul 1: Spala bine pestele si condimenteaza-l pe toate partile.

Pasul 2: Taie ceapa si caleste-o in ulei. Adauga orezul si, dupa ce s-a calit putin, pune ciupercile taiate felii. Lasa-le sa se inabuse bine si condimenteaza-le cu sare si piper.

Pasul 3: Cu amestecul astfel obtinut, umple pestele si prinde cu scobitori. Asaza pestele intr-o tava. Adauga rosiile si cateii de usturoi taiati felii, morcovul rondele si foile de dafin.

Pasul 4: Toarna apa, uleiul, vinul si sucul de rosii. Lasa la cuptor aproximativ 40 de minute. La sfarsit, presara patrunjel tocat. Serveste cat este cald, cu felii de lamaie si sosul format in tava.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus