Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Crema de branza cu verdeturi

Crema de branza cu verdeturi

Ingrediente:

  • 500 g branza de vaci
  • 100 ml smantana
  • 100 g unt
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 50 g mazare
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

Pasul 1: Fierbe mazarea pana devine moale, apoi scurge-o si las-o sa se raceasca.

Pasul 2: Untul moale, freaca-l spuma, adauga smantana si la urma branza de vaci, zdrobita bine cu furculita. Pune verdeata tocata marunt, ceapa verde bine maruntita, iar la final, mazarea.

Pasul 3: Aranjeaza pasta movilite, fasoneaz-o cu cutitul ca pe un blat de tort si da la frigider pentru cel putin o jumatate de ora ca sa capete consistenta.

Pasul 4: Se serveste asa cum e sau cu peste afumat (somon, batog de macrou sau hering) ori cu pastrama de berbecut si salata verde.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus