Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Crema de cafea

Crema de cafea

Ingrediente:

  • ½ l lapte
  • 4 oua
  • 7 linguri cu zahar
  • 1 lingurita cu scortisoara
  • 100 g esenta de cafea
  • 1 lingura cu rom

Pentru decor:

  • 30 g fulgi de ciocolata
  • 1 plic praf pentru frisca
  • 125 ml lapte

Pasul 1: Freaca galbenusurile impreuna cu zaharul, apoi fierbe la bain-marie.

Pasul 2: Peste esenta de cafea, toarna romul si laptele, amestecand incontinuu, pana se ingroasa compozitia. Ia vasul de pe foc si lasa la racit.

Pasul 3: Bate albusurile spuma, adauga scortisoara si combina cu crema.

Pasul 4: Pune crema in cupe la frigider. Cat timp se raceste, prepara frisca dupa instructiunile de pe plic

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus