Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cu Slowly Veggie! te bucuri din plin de gustul vieții sănătoase

Cu Slowly Veggie! te bucuri din plin de gustul vieții sănătoase

Primul număr din 2016 al revistei Slowly Veggie!, ghidul bucătăriei vegetariene, a apărut pe piață la începutul lunii aprilie. Cu un conținut și un design de înaltă clasă, Slowly Veggie! satisface gusturile tuturor iubitorilor de bucătărie verde și se găsește la toate punctele de difuzare a presei.

Revista se vinde la 9,99 de lei, are 100 de pagini și rețete apetisante, de la sărate la dulci, pentru vegani și vegetarieni și o secțiune specială dedicată prepararelor raw vegane. Pe lângă rețete, revista propune un stil de viață sănătos și prezintă modele demne de urmat.

La rubrica „Interviu“, Cătălina Grama (Jojo) mărturisește că, după ce a experimentat diverse căi alimentare, a realizat că „echilibrul este cel mai important, că trebuie măsură în toate“. Cum jonglează cu pasiunea pentru modă și cum trece de aspectul exterior, investind în interior, ca orice vegetarian convins, vorbește la „Online“ blogger-ul Laura Călin. De altfel, revista recomandă mai mulți promotori ai zonei verzi din blogosferă sau restaurante cu bucătărie vegetariană ori raw vegană, cărora merită să le călcați pragul. Fotografii unice însoțesc articolele care prezintă călătorii în locuri exotice din lume, unde hrana sănătoasă este la pachet cu filosofia și meditația.

O revistă a Burda România, Slowly Veggie! are ediții tipărite și în Germania, Polonia și Italia.

Comments

comments

Leave a Reply