Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Drob italienesc

Drob italienesc

  • maruntaie de miel (ficat, rinichi, splina, inima)

100 g branza de oaie, rasa

  • prapur
1 legatura cu patrunjel
  • 500 g burta de vita fasii
1 cutie cu rosii decojite
  • 4-5 catei de usturoi
3-4 fire de ceapa verde
  • 1 lingurita cu oregano sau cimbru uscat
ulei, sare, piper
  • 3 oua fierte tari, taiate
verde tocat

Mod de preparare

PASUL 1. Prajeste usor burta in ulei de masline, sa ia culoare. Fierbe si toaca marunt maruntaiele. Caleste doua fi re de ceapa tocata marunt. Amesteca intr-un castron maruntaiele, branza, patrunjelul, usturoiul zdrobit, ceapa si burta.

PASUL 2. Amesteca bine de tot, cu mana chiar, sa se omogenizeze. Intinde prapurele (tinut cateva ore in apa cu sare si otet), apoi intinde compozitia. Deasupra, pune ouale fi erte.

PASUL 3. Strange bine prapurul, formand un rulou, astfel incat incheierea sa vina dedesubt. Caleste un pic rosiile decojite CIRIO, cu oregano, sare si piper. Toarna peste drob.

PASUL 4. Adauga restul de ceapa tocata marunt, acopera cu folie si da la cuptor, la foc mic, o ora si jumatate. Scoate folia si mai lasa 5-10 minute ca sa se rumeneasca.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus