Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Frappe de zahar ars

Frappe de zahar ars

Ingrediente: http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/frappe-zahar-ars-art.png

  • 200 ml lichior
  • 100 ml cafea
  • 120 g frisca batuta
  • 200 ml apa
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca lichida (smantana dulce)

Pasul 1: Pune apa la fiert si topeste zaharul separat, într-o craticioara. Amesteca încontinuu ca sa nu-l arzi.
Cand s-a aurit, toarna încet apa clocotita, amestecand pana se topeste zaharul.
Ia siropul de pe foc si lasa-l la racit.

Pasul 2: Cand e rece, toarna peste sirop frisca lichida si amesteca bine cu telul, pana se uniformizeaza compozitia.
Pune în frigider.

Pasul 3: Inainte sa servesti, adauga in crema cafeaua (rece si ea), lichiorul si amesteca bine.
Toarna în pahare inalte si orneaza cu frisca batuta.

 


Lasă un răspuns

Sus