Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Gazpacho

Gazpacho

Răcoreşte-te cu această supă de roşii de pe meleaguri alndaluziene. Trebuie să încerci Gazpacho! Pur şi simplu, TREBUIE!

Ingrediente

  • 1 kg roşii
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2 castraveţi
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cu oţet
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 felii de pâine
  • sare
  • piper
 

Mod de preparare

PASUL 1: Opăreşte roşiile, decojeşte-le, după care taie-le în cubuleţe. Taie mărunt ceapa, castraveţii şi ardeiul gras.
 
PASUL 2:  Pune într-un blender cubuleţele de roşie, castraveţi, ceapă şi ardei gras. Adaugă pâinea înmuiată în apă şi stoarsă, usturoiul, oţetul şi uleiul de măsline. 
 
PASUL 3:  Pasează totul până ce obţii o supă-cremă. La final, potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu mentă sau busuioc. Lasă la rece 30 de minute. Serveşte supa rece cu crutoane.
 

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus