Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Hai sa vorbim despre vin

Hai sa vorbim despre vin

Atunci cand vei auzi de la un oenolog asocieri magice de cuvinte precum `(…) propune un joc continuu intre note proaspete si mature, intre complex si tanar, intre greutate si usurinta`, `atragator, impresionant, cu un discurs bine inchegat si expresiv`, `de o suplete remarcabila, in robe violet, de catifea`, nu te va trimite cu primul gand catre rafinamentul unui pahar cu vin, ci catre taramuri indepartate, cu printi, domnite si valsuri rusesti, ori in lumi mai concrete, cu barbati eleganti, in frac, insotiti de o pipa aleasa si de un discurs pretios.

 

Toate acestea spun povestea patimasa a unei bauturi iubite, inca din timpuri stravechi, de romani si daci, indragite ulterior de spanioli, sud-americani si francezi si acum, savurate de o lume intreaga.
Evino.ro iti propune o invitatie in lumea vinurilor bune. Diverse si potrivite multor ocazii, vinurile de pe Evino pot ajunge pe masa din living-ul tau a doua zi dupa ce a fost comandate.
 
 Si zicem divers pentru ca iti poti alege din vin rosu, alb sau roze a celor peste optzeci de crame ( cateva exemple autohtone ar fi crama Recas, Basilescu, Davino, Atelier, Domeniile Samburesti) pe care le poti gasi pe Evino si le poti asorta dupa caz, unei cine romantice, unui dineu, unei mese in familie a unei seri cu fetele, ce va ramane sigur, amintita dupa multe primaveri, in filele discrete ale unui jurnal intim.
 
Powered by SEO Monitor 
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus