Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Lasagna cu spanac

Lasagna cu spanac

Ingrediente:

12 foi de lasagna
1 kg spanac
2-3 cepe mari
5 catei de usturoi
200 g crema de branza
300 g branza feta
4 linguri cu unt
300 ml supa de legume
200 g cascaval
sare
piper
nucsoara

Pasul 1: Toaca ceapa si usturoiul si caleste-le in unt.
Adauga spanacul si lasa pe foc 3-4 minute.

Pasul 2: Dizolva crema de branza in supa calduta, apoi pune branza feta taiata cubulete, sare (daca mai e cazul), piper si un praf de nucsoara.

Pasul 3: Unge tava cu unt sau orice alta grasime si pune alternativ foile de lasagna, spanacul calit si sosul de branza.

Pasul 4: Presara cascavalul ras si da la cuptorul incins pentru 40 de minute.
(Inainte de a inchide focul, baga furculita in lasagna. Daca intra usor, esti sigura ca preparatul e gata.)


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus