Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Minichec pufos cu fructe

Minichec pufos cu fructe


Portii
: 2 | Timp: 55 min | Dificultate: simpla

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 160 g zahar
  • 4 oua
  • 40 g drojdie uscata
  • 1 lingura cu coaja rasa de lamaie
  • 400 g faina
  • 150 g nuci
  • cateva fructe (mere, pere, prune) sare

PASUL 1 Freaca untul cu zaharul.

PASUL 2 Adauga ouale unul cate unul, amestecand energic dupa fiecare.

PASUL 3 Incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu drojdia uscata si un praf de sare.

PASUL 4 Adauga nucile tocate si coaja de lamaie.

PASUL 5 Torna compozitia in forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.

PASUL 6 Pune deasupra felii sau cubulete din ce fructe preferi si da la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

PASUL 7 Dupa ce s-a racit, taie checul in felii mai groase. Ca sa arate apetisant si delicat, asaza-le pe o bucata de hartie alba ori colorata.

Sugestie : Poti scrie pe hartia alba un mesaj, ca un ravaş. Ca sa stea frumos, leaga totul cu o panglica.


Lasă un răspuns

Sus