Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Minitarte dulci

Minitarte dulci

PENTRU ALUAT

  • 350 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar cu apa calda
  • 1 varf de cutit
  • de drojdie uscata
  • 1 varf de cutit de sare

PENTRU CREMA

  • 2 banane
  • 1 lamaie
  • ½ pachet de margarina
  • ½ cana cu zahar pudra


Pasul 1
: Framanta ingredientele pentru aluat si lasa sa creasca. Unge formele cu ulei si tapeteaza-le cu faina.

Pasul 2: Intinde aluatul subtire, taie-l dupa forma tartelor, apasa usor aluatul cu degetele pe marginea formei. Coace-le 20-25 de minute.

Pasul 3: Pentru crema, paseaza bananele, amesteca-le cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si margarina pana obtii o crema omogena.

Pasul 4: Umple formele cu crema, decoreaza cu felii proaspete de kiwi si da la rece.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus