Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Ingrediente

  • 1 pui potrivit de mare
  • 2-3 rosii, 3-4 cepe
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 1-2 dovlecei, 3 oua
  • 150 g cascaval
  • sare, piper
  • 1 lingura cu unt
  • marar, ulei

Mod de preparare

PASUL 1: Taie puiul in bucati si fierbe-l in apa cu un praf de sare. Dupa ce a fiert, da carnea prin masina de tocat.

PASUL 2: Toca ceapa marunt si inabus-o in apa cu ulei. Adauga rosiile tocate, pasta de tomate si carnea tocata. Amesteca usor, potriveste gustul de sare si piper, adauga marar tocat fin dupa gust.

PASUL 3: Dupa ce s-a racorit putin, adauga ouale batute. Unge acum un vas cu unt si asaza un strat de rondele de dovlecei, unul de carne si tot asa. Ultimul strat trebuie sa fie de dovlecel. Toarna putina apa si lasa la cuptor.

PASUL 4: Cand dovlecelul este patruns, presara un strat generos de cascaval ras si mai lasa câteva minute la cuptor aceasta musaca de dovlecei.

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus