Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Omleta la "cutie"

Omleta la "cutie"

Ingrediente

  • 9 oua
  • 100 g ciuperci proaspete
  • 50 g unt
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 10 ml vin alb
  • sare, piper

Mod de preparare

PASUL 1: Curata ciupercile, taie-le felii si caleste-le in untul in care ai adaugat putin ulei, sa nu se arda.

PASUL 2: intr-un castron, bate bine ouale, pune sare si piper, adauga trei sferturi din ciuperci si amesteca.

PASUL 3: incinge uleiul de masline intr-o forma de budinca (rotunda si ceva mai inalta) si toarna compozitia. Când partea dinspre tigaie s-a legat, stropeste cu vin si lasa sa se coaca, acoperita cu un capac.

PASUL 4: Rastoarn-o pe o farfurie rotunda si pune deasupra restul feliilor de ciuperci. Serveste-o calda.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus