Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Orez cu dovlecei

Orez cu dovlecei

Ingrediente:

  • 1 cescuta cu orez
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare

Pasul 1: Curata ceapa, tai-o marunt, dupa care caleste-o in ulei incins.

Pasul 2: Cand ceapa devine translucida, adauga orezul spalat in apa rece si scurs bine.

Pasul 3: Lasa pe foc cateva minute, dupa care toarna cam 3 cescute cu apa si presara un praf de sare.

Pasul 4: Cat timp fierbe orezul, taie dovlecelul in bastonase si rumeneste-l intr-o tigaie unsa cu putin ulei. Scoate dovleceii pe o hartie absorbanta.

Pasul 5: Cand orezul este fiert, potriveste gustul de sare. Serveste-l cat este cald, alaturi de bastonasele de dovlecei.


Lasă un răspuns

Sus