Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Orez cu migdale si pui cu ciuperci

Orez cu migdale si pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 250 g orez (2 pungute)
  • 200 g piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 lingura cu stafide galbene
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 lingura cu unt
  • 1 lingura cu migdale prajite
  • 1 ceapa verde
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

PASUL 1: Pune la fiert, in apa clocotita cu sare, pungutele de orez. Lasa-le conform instructiunilor de pe pachet.

PASUL 2: Pune la incins untul cu uleiul. Adauga puiul si ciupercile taiate fasii. Prajeste cateva minute la foc iute. Stinge cu vin si zeama de lamaie.

PASUL 3: Adauga ceapa tocata, stafidele si o parte din migdale prajite. Mai lasa cateva minute pe foc, amestecand. Toarna fierbinte peste orez si presara restul de migdale.


Lasă un răspuns

Sus