Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Orez cu susan si caju

Orez cu susan si caju

Ingrediente

  • 300 g pulpa de vita
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 linguri cu ulei
  • 250 g orez (2 pungute)
  • 1 lingura cu susan
  • o mana de caju
  • 1 ardei verde
  • sare

Mod de preparare

PASUL 1: Taie cubulete pulpa de vita si pune-o la calit in ulei.

PASUL 2: Taie ceapa pestisori si adaug-o peste carne. Amesteca sa nu se arda, acopera cu apa si lasa sa fiarba la foc mic.

PASUL 3: Pune la fiert, in apa clocotita cu sare, pungutele de orez. Lasa-le conform instructiunilor de pe pachet. Când este gata, scoate-l, scurge bine, apoi varsa-l intr-un castron si lasa-l la cald.

PASUL 4: intre timp, taie ardeiul cubulete si, când carnea e gata, pune-l deasupra si mai da intr-un clocot, doua.

PASUL 5: Pune acum carnea peste orez, amesteca, adauga susanul si cajuul si amesteca din nou. Serveste cald, cu frunze de salvie verde.

 


Lasă un răspuns

Sus