Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Ostropel la capac

Ostropel la capac

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura rasa cu faina
  • 1 lingura cu vin alb
  • ½ capatana de usturoi
  • 2 linguri cu ulei
  • 4 chifle
  • piper
  • sare
  • boabe de piper rosu si alb pentru decor

PASUL 1

Pune la prajit pulpele de pui taiate in jumatati si lasa-le sa se rumeneasca. Cand sunt gata, scoate-le pe un platou.

PASUL 2

Curata ceapa, tai-o marunt, pune-o la inabusit in uleiul ramas, impreuna cu ½ din cantitatea de usturoi si faina pisat. Cand se rume-neste, pune ½ cana cu apa.

PASUL 3

Intre timp, taie chiflele pe jumatate, scoate-le miezul si pune-le sa se rumeneasca pe o tava, in cuptorul incins.

PASUL 4

Pune pulpele in sos, sareaza, pipereaza. Adauga vinul, restul de usturoi, si mai lasa 5 minute. Cand sunt gata chiflele, umple-le cu cate o portie de ostropel.


Lasă un răspuns

Sus