Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > (P) Descoperă-ţi pasiunea pentru gătit

(P) Descoperă-ţi pasiunea pentru gătit


Tigăi din oţel, cu strat ceramic, cuţite cu lamă ceramică, aparate de mărunţit, vase din sticlă termorezistentă şi multe alte produse de calitate pentru bucătărie – toate pot fi achiziţionate la preţuri avantajoase de la Lidl. Cei pricepuţi, cărora le place să pregătească pentru cei dragi prăjituri de diferite forme şi feluri, pot alege dintr-o gamă variată de forme de copt.


O
ptează pentru forme de copt cu strat ceramic (24,99/buc.), care dispun de un strat anti-lipire de calitate. Poţi alege forma pentru copt, forma pentru guguluf sau forma pentru chec. Astfel, vei reuşi să pregăteşti prăjituri delicioase şi aspectuoase.

Dacă îţi place să serveşti un mic dejun „regesc”, vino la Lidl şi alege setul din porţelan pentru mic dejun alcătuit din trei piese (24,99 lei). Poţi găsi şi seturi de oale, de tacâmuri, de pahare sau de caserole. De asemenea, echipează-ţi bucătăria cu o plită cu inducţie (169,00 lei) sau un cuptor electric, cu grill (199,00 lei), ambele din gama "Silvercrest Kitchen Tools”. 
 

Pe lângă produsele ce nu ar trebui să-ţi lipsească din bucătărie, Lidl ţi-a pregătit şi ingredientele de care ai nevoie pentu a-ţi surprinde familia şi prietenii cu deserturi inedite.
Alege mixul pentru prăjituri (6,99 lei) şi prepară un desert uşor cu coacăze sau cu cireşe şi bezea. Dacă deja te gândeşti ce surprize să le pregăteşti celor dragi de Crăciun, la Lidl găseşti condimente de Crăciun (2,99 lei), premix pentru fursecuri de Crăciun (6,49 lei), mirodenii pentru copt (1,99 lei) şi ornamente din zahăr „Magic Winter” (9,99 lei) cu ajutorul cărora poţi prepara torturi festive şi prăjituri în spiritul sărbătorilor de iarnă.
 
Nu rata ofertele Lidl, cumpără-ţi tot ce ai nevoie în bucătărie şi transformă fiecare sesiune de gătit într-o plăcere!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus