Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > (P) Gustul de altădată, mai bun ca niciodată!

(P) Gustul de altădată, mai bun ca niciodată!

branza fagaras

De 22 de ani, Big Panda face parte din viața noastră, ne aduce gustul tradiției, care ne face mereu să ne amintim cu drag de copilărie.

Rememorăm copilăria petrecută în casa bunicilor de la țară, unde ne duceam în fiecare vacanță de iarnă. Vacanțele de iarnă erau magice pentru simplul fapt că ne simțeam liberi, ne jucam în zăpadă, ne trăgeam cu săniile de cum răsărea sorele până târziu în noapte și alergam repede acasă când ne chema bunica la masă. Cel mai important lucru din aceste vacanțe erau bucatele tradiționale, pe care bunica le pregătea cu multă dragoste, iar noi încercam mereu să o ajutăm.

Toată această dragoste și pasiune se regăsește în fiecare produs Big Panda, încercând să respecte rețetele străvechi din satele românești, folosind aceleași ingrediente naturale și sănătoase care ne făceau fericiți când eram mici.

Lăsă-te purtat de gustul care te va ajuta să te întorci în timp prin fiecare îmbucătură din produsele Big Panda. Pune alături de mămăliguța fierbinte și lângă sărmăluțele delicioase brânza Făgăraș și savurează-o alături de cei dragi. Acest amestec de gusturi îți vor surprinde papilele gustative și îți vor aminti de aromele îmbietoare a bucatelor tradiționale făcute în curtea bunicilor.

branza fagaras

Indiferent unde ne-am afla acum, cu siguranță avem mâncăruri la care ne gândim cu nostalgie de amintirile copilăriei. Adaptându-se după gustul fiecărui consumator, Big Panda a creat astfel un gust autentic, prin care se diferențiază de celelalte produse lactate. Prin fiecare produs vei resimți gustul copilăriei, gustul preparatelor de altădată.

Pentru a transmite în fiecare casă gustul copilăriei, după care râvnește fiecare român, Big Panda a lansat campania promoțională „Mai bun ca niciodată” care se desfășoară în perioada 10 Decembrie 2018 – 14 Aprilie 2019.

Bucurându-te de brânza Făgăraș, poți câștiga o excursie de vis la poalele munților Făgăraș sau alte sute de premii. Tot ce trebuie să faci este să înscrii codul de sub folie pe aplicația  de concurs https://www.concurs.bigpanda.ro/ și să alegi cufărul câștigător.

Brânza Făgăraș nu o să îți aducă doar premii, ci îți va face simțurile să vibreze, nu este doar o brânză pufoasă de vaci acoperită cu un strat de smântânică cremoasă, ci este un aliment care te ajută să aduci mai aproape de tine produsele tradiționale.

Comments

comments

Leave a Reply