Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > (P) SĂNĂTATEA TA la NUTRACEUTICA & DIET FOOD

(P) SĂNĂTATEA TA la NUTRACEUTICA & DIET FOOD

Salonul Internațional de Suplimente Alimentare și Nutriție 7 – 9 aprilie, C6 Romexpo

Suntem ceea ce, când și cum mâncăm, afecțiunile fiind, de cele mai multe ori, răspunsuri la acțiunile noastre și la relația pe care o avem cu hrana.

Despre nutriție și echilibrul de sănătate vorbim și în cadrul celei de-a doua ediții a expozitiei NUTRACEUTICA & DIET FOOD – un univers al alimentelor sănătoase, speciale și funcționale, al suplimentelor alimentare și al nutracosmeticelor, ce are loc la Romexpo în perioada 7 – 9 aprilie 2017, pavilionul C6.

”Trăim vremuri în care păstrarea echilibrului în general și a echilibrului sănătății, în special,  este din ce în ce mai complicată. Factorii externi sunt agresivi, alimentația dezechilibrată și uneori haotică, iar factorii interni slăbiți și nepregătiți să reziste”, Victoria Lupu-Director eveniment.

La granița dintre aliment și tratament, expozitia NUTRACEUTICA & DIET FOOD aduce prin intermediul celei de-a doua ediții, ultimele noutăți în privința alimentelor speciale, funcționale și bio, al suplimentelor alimentare, al cosmeticelor naturale, precum și al managementului greutății și stării de bine.

„Sănătate și vitalitate la fiecare stand” este deviza sub care veți descoperi cele mai inovative și cele mai atractive oferte pentru

  • alimente speciale-fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, fără alergeni;
  • alimente funcționale: cu aport de fibre, minerale;
  • suplimente alimentare cu indicații în afecțiuni autoimune, managementul greutății corporale, creșterea capacității memoriei și a rezistenței la efort;

Evenimentul are în vedere prezentarea unor produse inovative și cercetări de ultimă oră, ce vor fi subiectul de dezbatere în cadrul seminariilor și  demonstrațiilor ce au loc pe parcursul celor trei zile ale Salonului. Cadre universitare, reprezentanti ai ministerelor,  specialisti, cercetatori, nutritionisti, medici, farmacisti, producatori, importatori, jurnalisti si public pasionat de o viata sanatoasa sunt asteptati in cele 3 zile expozitionale.

  • vineri 7 aprilie, va avea loc Conferința de presă și Seminarul Științific cu tema Suplimentele alimentare – Pașaport pentru echilibru și sănătate. Și pentru că vineri este ziua specialistului, ne vom ocupa și de pregătirea viitorilor specialiști în cadrul seminarului de CARIERE, care va aduce la „aceeasi masa” cadre didactice, formatori, studenți și manageri HR din nutriție și wellness.
  • Sâmbătă este ziua alimentatiei sanatoase, a dietelor speciale (fără zahăr, fără gluten), dar și a frumuseții (Beauty, Sport & Spa)
  • Duminică -„Exista și Sărbători Sanatoase”. Ziua de sărbătoare are în prim plan alimentele bio și organice, care vor face deliciul premiilor oferite sărbătoriților de Florii.

Sănătatea este cel mai de preț lucru, iar pastrarea ei este preocuparea și dorința de bază a multora dintre noi. Echilibrul sănătății, dobândirea sau redobândirea precum și menținerea acestuia, este grija tuturor, fie că au o carență, o intoleranță, o sensibilitate, sau pur și simplu nu au o problemă de sănătate și nici nu vor să aibă.

Lista detaliată a participanților o puteți găsi pe website-ul evenimentului: http://www.nutraceutica.ro/lista-expozanti-2017-10879018

Evenimentul este organizat de Distinct Image și se bucură de suportul Institutului de Bioresurse Alimentare (IBA) și al Asociației  Producătorilor de medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale (RASCI)

Despre Nutraceutica & Diet Food

NUTRACEUTICA este cel mai amplu eveniment dedicat nutriției sănătoase, alimentelor și băuturilor funcționale, precum și suplimentelor alimentare și se desfăsoară în perioada 7-9 aprilie 2017, la ROMEXPO București, pavilion C6

Comments

comments

Leave a Reply