Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > (P) Tefal lansează Optigrill ®+, grătarul ultraperformant pentru pasionații de soul dining

(P) Tefal lansează Optigrill ®+, grătarul ultraperformant pentru pasionații de soul dining

Fie că este vorba despre cina festivă de Sărbători, o masă în familie sau de un prânz alături de prieteni, cu noul Tefal Optigrill®+ îi poți surprinde pe cei dragi cu o friptură excelentă, perfect pregătită!

Tefal Optigrill®+ este un grătar electric de ultimă generație ce beneficiază de o tehnologie patentată, unică în lume, garantând rezultate perfecte de fiecare dată. El adaptează parametri esențiali – temperatura și durata –  astfel încat gustul și frăgezimea cărnii să fie păstrate intacte. Indiferent de talentul, experiența sau îndemânarea ta, Tefal te transformă într-un chef cât ai zice “Optigrill”!

Șase programe perfect adaptate stilului tău

1_91431-1_facingpacktefaloptigrillplusinox_europe_hd_3

Controlul procesului de gătire este cheia pentru un grătar bine făcut. Într-o tigaie sau cu un grătar obișnuit, temperaturile corecte sunt foarte greu de controlat și de optimizat. Aici intervine inovația Tefal – Optigrill®+ este prevăzut cu șase programe automate pentru pentru burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie sau pește, un program pentru decongelare și un mod manual cu patru setări diferite de temperatură – de la nivelul I, „Menținere la cald” până la nivelul 4, „Grătar bine făcut”, între 110 și 275 grade Celsius. Optigrill®+ dispune de un indicator luminos pentru nivelul de gătire, care permite monitorizarea procesului, astfel încât alimentele preparate să fie exact așa cum îți dorești.

Cu Optigrill®+, Tefal a patentat și „Automatic Cooking Sensor“, un senzor automat, prin care timpul de preparare și temperatura sunt reglate automat, în funcție de grosimea și dimensiunea alimentelor și de numărul de porții așezate pe suprafața grătarului. Cu Tefal Optigrill®+ nu ai nici o șansă să arzi friptura deoarece semnalul sonor te anunță când alimentul este gata preparat!

Plăcile de gătit ale aparatului sunt din aluminiu turnat, cu înveliș antiaderent și detașabile, ceea ce face ca spălatul lor să fie o joacă de copil, fiind compatibile cu mașina de spălat vase!

„Suntem convinși că Tefal va încânta și de această dată publicul din România cu grătarul ultraperformant Optigrill®+. Acesta vine în întâmpinarea tuturor celor gourmands et gourmets, a iubitorilor de preparate rafinate, dar și a celor care apreciază mâncarea bine gatită, din ce în ce mai mulți, mai informați și cu gusturi mai educate. Cu cele 6 programe automate diferite și 4 noi programe de gătit legume și fructe, Tefal Optigrill este ușor de folosit și oferă rezultate excelente de fiecare dată”, declară Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Tefal, Groupe SEB.

Despre arta grătarului perfect cu Chef Cezar Munteanu și Optigrill

chef-cezar-munteanu

Chef Cezar Munteanu, cel care ne răsfață cu specialitățile sale rafinate la restaurantul „Cezanne, dezvăluie secretul meniurilor fine dining – grătarul electric Optigrill®+, cea mai recentă inovație de la Tefal.

„Fie că pregătesc o gustare mediteraneană cu jambon, brânză de capră și legume, fie că alegerea mea se îndreapta spre mușchi de vită Red Angus sau file de somon cu sos olandez, pot crea preparatul perfect. Cu ajutorul Optigrill®+, cele mai diferite alimente pot fi transformate cu un minimum de efort și rapiditate în preparate delicioase. Alimentele își păstrează savoarea irezistibilă și integrală de fiecare dată”, declară Chef Cezar Munteanu.

Tips & tricks de la Chef Cezar Munteanu pentru a pregăti grătarul perfect

Cu grătarul potrivit, așa cum este Optigrill®+ de la Tefal, fiecare experiență de gătit se transformă în… soul dining! Regăsești plăcerea de a găti și creezi cu pasiune și emoție preparate din ingrediente alese cu multă grijă, special pentru a aduce bucurie oamenilor”, completează Chef Cezar Munteanu.

Și, pentru ca friptura pregătită de tine cu ajutorul Optigrill®+ să fie demnă de un chef, Cezar Munteanu te sfatuiește să scoți carnea din frigider cu cel putin 30 minute înainte de a o prepara și să o asezonezi înainte de a o găti. Un ultim secret este să lași friptură „să se odihnească” după ce o prepari, semiacoperită, într-un loc cald, pentru minim 10 minute înainte de a o servi.

Voila! Cu Tefal Optigrill ®+ poți avea experiența soul dining chiar la tine acasă! Bon appetit!

Comments

comments

Leave a Reply