Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Pachetele cu legume

Pachetele cu legume

PENTRU ALUAT PENTRU UMPLUTURA
300 g faina 1-2 fire de praz
300 g branza de vaci 1 morcov
300 g unt rece ½ telina; ½ varza
sare rosii uscate, susan
ou, smantana
condimente
  • Pasul 1: intr-un vas adanc, pune faina, un praf de sare si untul taiat bucati. Cu un cutit cu lama rece, omogenizeaza amestecul.
  • Pasul 2: Adauga branza de vaci bine scursa si amesteca in continuare. Când a rezultat un aluat omogen, strange-l, inveleste-l intr-o folie si da-l la rece cateva ore (de preferat, pana a doua zi).
  • Pasul 3: Taie fideluta legumele spalate si scurse, marunteste rosiile uscate, adauga un praf de sare si condimente după gust (chili, marar, patrunjel, cimbru).
  • Pasul 4: intinde aluatul mai subtire (dacă preferi un pachetel cu mai putin aluat), taie-l in dreptunghiuri, asaza amestecul de legume.
  • Pasul 5: impatureste si lipeste marginile (se lipesc bine cu putina apa), unge cu un amestec de ou şi smantana, presara susan şi da la cuptor pană se rumenesc.


Lasă un răspuns

Sus