(P) SĂNĂTATEA TA la NUTRACEUTICA & DIET FOOD

Salonul Internațional de Suplimente Alimentare și Nutriție 7 - 9 aprilie, C6 Romexpo Suntem ceea ce, când și cum mâncăm, afecțiunile fiind, de cele mai multe ori, răspunsuri la acțiunile noastre și la relația pe care o avem cu hrana. Despre nutriție și echilibrul de sănătate vorbim și în cadrul celei de-a doua

Bazele gătitului vegetarian

Cel mai cunoscut Chef Vegan din Romania, Ștefan Nita, te invita la o noua lecție de gătit. De data asta vei intra în abundența supelor și a ciorbelor vegane și raw-vegane. Vom găti atat ciorbe clasice, cum ar fi ciorba de perișoare, în varianta vegană, bineînțeles, cât și supe exotice, ca cele

Prajitura ingerilor

Prăjitura îngerilor este la originile ei o prajitură englezească, dar a fost perfecţionată de americani care i-au dat şi numele (Angel Cake). Nu te mira nici de modul de preparare, nici de detaliile reţetei. Prajitura îngerilor este foarte gustoasă, se pretează pentru a fi folosită în diferite combinaţii, merge foarte bine

Cornulețe de post (rețetă de post)

Postul nu mai este deloc complicat nici chiar înainte de Paști. Încearcă această rețetă savuroasă, care se prepară repede și care arată excelent! Ingrediente: • 400 g făină • 150 ml ulei • 100 ml borș • 25 g drojdie proaspătă • 1 linguriță de zahăr • 2 plicuri de zahăr vanilat • sare • gem • nucă (facultativ) • zahăr

(P) Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Marble Elegance

București, 24 Martie 2017 -  Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Marble Elegance Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Marble Elegance. Aducând pe piața din România tendințele internaționale în materie de dulciuri couture pentru evenimente, propunerile atelierului pentru nunțile anului 2017 sunt torturi spectaculoase, având

Colțunași cu cartofi (rețetă de post)

Postul nu mai este deloc complicat nici chiar înainte de Paști. Încearcă această rețetă savuroasă, care se prepară repede și care arată excelent! Ingrediente: • 250 g făină • 130 ml apă • ½ linguriță de sare Pentru umplutură: • 500 g cartofi albi • 4-5 cepe • 3-4 linguri de ulei • sare, piper Mod de preparare: Amestecă ingredientele pentru

Țest cu legume și măsline (rețetă de post)

Postul nu mai este deloc complicat nici chiar înainte de Paști. Încearcă această rețetă savuroasă, care se prepară repede și care arată excelent! Ingrediente: • 250 g făină • 125 g margarină • 60 ml apă • sare Pentru umplutură: • 2 buchețele de broccoli • 1 dovlecel • 1 legătură de ceapă • 1 ardei gras roșu • 50

Pagina 10 din 92« Prima...89101112...203040...Ultima »