Ce gătim pe caniculă

Nu știi ce să mai gătești acum, când e foarte cald afară? Îți propunem câteva idei de mâncăruri care se fac ușor și cu ingrediente la îndemână. Gustare caldă Ingrediente 1 mână de spanac 100 g mazăre verde 100 g fasole verde 2 ouă 1 cub de unt pătrunjel ulei de măsline

Rețetă humus simplă și delicioasă

humus

Un preparat foarte popular în țările din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, humusul a fost consumat pentru prima dată în secolul al XIII-lea în Egipt. Se găsește și în supermarket-urile românești, însă gustul său nu este nici pe departe atât de bun precum „humusul adevărat”, motiv pentru care astăzi

Rețete pentru când se mănâncă pește!

Când tematica este peștele, un aliment sănătos și ușor de digerat, numai bun să-l savurezi la finalul zilei, inspiră-te cu aceste rețete! Tocană Ingrediente 500 g pește 3 linguri de făină 1 lingură de mălai 2 cepe 3 căței de usturoi 400 g roșii cuburi (la conservă) 2 linguri de oțet 100

(P) O noua editie Food Bloggers Conference

Pe 6 iunie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o noua editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul digital. Participantii vor avea parte de o zi

Rețete delicioase cu fructe de mai

fructe de mai

Luna mai abia a început, dar deja găsim în piețe mai multe fructe, pe care abia le așteptam. O dietă bogată în fructe și legume este cheia sănătății de fier și, deși este recomandat să le consumăm simple, proaspete, există și rețete în care le putem adăuga. Pepene galben Salată de creveți

Pagina 4 din 94« Prima...23456...102030...Ultima »