Retete economice de Paste

Mielul, pasca si drobul sunt mancaruri traditionale pentru masa de Paste. Chiar daca nu gatesti pentru multe persoane, nu cumpara miel mai mic de 9 kg, deoarece cu cat e mai mic, cu atat contine mai multe toxine, care il fac greu de digerat. Eventual, cumpara-l in combinatie cu o

Pasca moldoveneasca

1,5 kg branza de vaci 200 g margarina 1 kg faina 100 g stafide 50 g drojdie 3 plicuri de zahar vanilat 600 g zahar 100 g gris 375 ml lapte 100 g smantana 9 oua sare 1 lamaie 1 ou si 50 ml lapte pentru uns PASUL 1: Dizolva drojdia in putin lapte caldut, adauga 50

Papricas de miel

1 kg pulpa de miel 1 lingurita cu boia dulce 3 cepe mijlocii 1 lingura cu bulion 1 lingurita cu faina sare, piper 2 linguri cu ulei Pentru galuste: 2 oua + 4 linguri cu faina PASUL 1: Pune uleiul la incins si perpeleste iute carnea taiata bucati, adauga ceapa tocata si amesteca pana cand ceapa devine

Piept de miel umplut

1 piept de miel 1 legatura de marar 1 inima de miel 1 legatura de ceapa verde ficatul 1 legatura de patrunjel plamanii 1 ceapa uscata mica rinichii 1 cescuta de untura 3-4 ficatei de pui 100 ml ulei 6 oua sare, piper 300 g masline maruntite cimbru, rozmarin Mod de preparare PASUL 1. Scoate coastele si condimenteaza bucata (triunghiulara) de carne cu sare, piper, cimbru

Ce alte bunatati poti face din coca de cozonac?

Portii: 8 Calorii: 405 Timp: 55 minute Dificultate: simpla Ingrediente: --> aluat de cozonac --> 1 borcan cu gem --> 100 g nuci --> zahar pudra Pentru umplutura: 500 g branza dulce + 1 lamaie + 100 g stafide + 2 oua + 2 linguri cu zahar + 2 pliculete cu zahar vanilat. Mod de preparare: 1.

Sfaturi pentru un cozonac pufos

Legile nescrise ale bunicii Toate ingredientele necesare pregatirii cozonacilor se scot din frigider sau camari reci si se lasa peste noapte intr-o camera incalzita. Pentru a da cozonacului o culoare galbena mult mai intensa, ouale se sparg de seara si se presara cu

Noile sosuri pentru paste Bunatati de la Bunica

Iti amintesti cu drag cum bunica te rasfata cu tot ce era mai bun. Astazi, brandul Bunatati de la Bunica are pentru tine Delicateturi, niste sosuri de paste absolut delicioase, facute din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti, dupa retete adunate de prin locuri pitoresti, de vacanta: Toscana, Sardinia, Sicilia

Banana split cu cirese glasate

Ingrediente --> 1 banana mare, potrivit de coapta --> 3 cupe de inghetata de vanilie --> sos de ciocolata, sos de zmeura si sos de maracuja sau de piersici (sosurile se gasesc la supermarket sau poti sa le prepari tu - vezi mai jos) --> 1-2 lingurite de nuci --> 3 cirese glasate --> 2-3

Pagina 91 din 95« Prima...102030...8990919293...Ultima »